Отбрана, антитероризъм и сигурност“  е мотото на Международното изложение за

...
Отбрана, антитероризъм и сигурност“  е мотото на Международното изложение за
Коментари Харесай

Предстои изданието „Хемус” в Панаира

„ Отбрана, антитероризъм и сигурност “  е мотото на Международното ревю за отбранителни артикули и услуги „ Хемус 2024 ”. То ще се организира от 5 до 8 юни 2024 година в Международен панаир Пловдив . Това е 16-ото издание на профилирания конгрес и най-силното от основаването му през 2006 година. 147 компании от 25 страни ще оформят експозицията в три покои и близо 10 000 кв. метра изложбена повърхност. Изложението се организира под патронажа на Министерството на защитата и Министерството на стопанската система и промишлеността. 
Прочетете още
„ Хемус 2024 “ ще показа софтуерните достижения в региона на  киберсигурността, самостоятелните системи за наблюдаване, информация и реагиране, изкуствения разсъдък, наблюдаване на обществените мрежи и разбор на информацията в тях, стратегическите връзки, граничната сигурност, идентификация и ръководство на биометрични данни, битка с естествени бедствия и повреди и отбрана на гражданското население, както и профилирани просветителни артикули. 

Съпътстващата стратегия на Международното ревю „ Хемус 2024 ” включва Дванадесета интернационална научна конференция, проведена от Института по защита „ Професор Цветан Лазаров “, Индустриален конгрес, демонстрационни стрелби на Централния артилерийски механически изпитателен полигон „ Змейово “, неподвижен и динамичен показ, както и демонстрационни мероприятия на типовете въоръжени сили. Щандът на чешката страна ще покаже макет на военен аероплан, а за искащите да го видят в действителни размери на летище „ Крумово “ е обезпечен превоз до там. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР